Om oss

Vi är en nystartad expansiv koncern som är verksam i Jönköping, Kalmar, Linköping och Växjö. Vi har en lång erfarenhet inom fastighetsautomation, och våra anställda har i genomsnitt 15 års erfarenhet inom branschen.

Vi har sex ledord som en genomgående faktor i alla våra jobb. De är;

Snabbhet

Vi är effektiva och prioriterar snabba beslut. Vi är noga med att ge snabb återkoppling och vi erbjuder enkla lösningar. Vi agerar med tydlighet, handlingskraft och är noga med att hålla angivna tidsramar.

Prestigelöshet

Vi visar alltid respekt och är öppna och lyhörda gentemot våra arbetskamrater, kunder och leverantörer. Vi är viktigare än jag. Vi på NOVOSYSTEMS är lagspelare, och strävar efter samarbete och sammanhållning i laget. Vi är ödmjuka och visar mod genom att våga be om hjälp och dela med oss av våra kunskaper.

Entreprenörskap

Vi ser möjligheter och fastnar inte i problem. Vi är kreativa, inspirerar alltid till nya idéer och vågar prova okonventionella lösningar. Vi visar engagemang genom att genomföra beslut.

Affärsmässighet

Vi sätter och förankrar tydliga mål som aktivt följs upp. Vi agerar med kompetens, och söker hela tiden win-win-lösningar. Vi ser till att använda de resurser som finns i form av kunskap, kompetens och verktyg.

Kundnärhet

Vi vill skapa förtroende och långsiktiga kundrelationer genom att komma i tid, vara pålästa och ge bästa möjliga service utifrån kundens behov. Vi lär känna kunder, medarbetare och leverantörer genom att alltid ge ett öppet, lyhört och personligt bemötande.

Glädje

Genom att sprida positiv energi kan vi engagera och stötta varandra. Vi väljer glädje genom att tolka positivt, och gör varje uppdrag roligt. Vi är omtänksamma om kunder och varandra, och söker alltid en bra balans mellan arbete och fritid.
Det viktigaste är att vi alltid ska ha roligt tillsammans.